BEHANDLINGAR PDF Skriv ut E-postadress

Hårborttagning
Vid permanent borttagning av oönskad hårväxt erbjuder vi behandling med Alexandritlaser. Laser ger alltid ett bättre resultat mot behandling med IPL. Detta beror på att lasern har mer energi, rätt pulslängd och endast den våglängd som är optimerad för effektiv permanent hårreducering. Lasern har även mindre risk för oönskade bieffekter mot behandling med IPL. Om man jämför kostnaden för behandling med laseroch vaxning är priset över tid till laserns fördel. Att vaxa sig är något man gör om och om igen år ut och år in och utan att håret försvinner. Med laserbehandling får du något högre kostnad tillfälligtvis men slår man ut kostnaden över några år så har man snabbt tjänat in sina pengar.

Borttagning av ytliga blodkärl
Vid behandling av ytliga blodkärl i ansiktet använder vi KTP-laser. Denna laser påverkar blodets koagulering vilket innebär att kärlet försvinner efter en tid. Ofta räcker det med en behandling men ibland måste man upprepa behandlingen någon eller några gånger för att få ett tillfredsställande resultat.

Sclerosering

Kärl på ben, så kallade kärlspindlar tas effektivt bort med en stark koksaltlösning, Nacl, vilket injiceras i kärlet med en tunn nål. Detta gör att kärlet bleknar och försvinner. För att uppnå ett önskat resultat kan man behöva upprepa behandlingen.

Fläckborttagning
Koldioxidlasern kan med fördel användas för att korrigera skönhetsfel som inte är ett sjukdomstillstånd. Exempel på skönhetsbehandlingar:

  • Ofarliga fläckar (borttagning)
  • Utstående ofarliga hudförändringar (genom hudslipning) som t ex fibrom, vårtor, ojämnheter, förhårdnader

Rynkreducering
Koldioxidlasern förångar bort vävnad skonsamt och med precision och fungerar därför utmärkt för hudslipning (laserpeeling) av ojämn gropig hud, rynkor och ärr samt akneärr.

Tatueringsborttagning
Med laserbehandling kan vi bleka din tatuering. Vi använder oss av en teknik som slår sönder pigmentet med ljusvågor. Hur många behandlingar som behövs beror på hur länge du haft din tatuering samt vilka färger som använts. Enklast att ta bort är en hemmagjord amatörtatuering i svart. Längre tid tar det med professionella tatueringar och tatueringar med flera färger. Man kan aldrig garantera att en tatuering helt försvinner.

Restylane/Juvederm
Fillers används för utfyllnad av rynkor och veck. Det är perfekt för dom nasolabiala vecken mellan näsa och mungipan, för glabella, argvecket mellan ögonen och för att vinkla upp "sura" mungipor. Man kan t ex också behandla kinderna som förlorat sin volym samt håligheter under ögonen. Det är även mycket uppskattat som utfyllnad av läpparna.

Restylane Vital
Restylane Vital ™ är en skönhetsbehandling som försiktigt och naturligt slätar ut huden från insidan. Restylane Vital är en genomskinlig gel bestående av hyaluronsyra, en naturlig substans som finns i all vävnad och som i takt med åldrandet avtar. Behandlingen ger långvariga, men inte permanenta, resultat.

Botox
Vi använder Botox och Azzalure. Botox är ett muskleavslappnande medel som reducerar rynkor och fina linjer. Används även bland annat mot svettningar i armhålan, axillär Hyperhidros,spänningshuvudvärk samt mot tandgnissling.

 

Alla våra behandlingar utförs av legitimerade läkare och sjuksköterskor med lång erfarenhet av dessa behandlingar.