Ansiktsbehandlingar PDF Skriv ut E-postadress

Quick Fix NeoStrata - 30 minuter 495:-

En ansiktsbehandling för dig i farten. Här kan du få en snabb uppfräschning av huden med hjälp av AHA - peeling men blir ändå redo för vardagen när du går ut från salongen då vi avslutar med att lägga en foundation.
Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, AHA - peeling, avslutande produkter efter din huds behov + foundation.

Ansiktsbehandling - 50 minuter 695:-

En ansiktsbehandling för dig som vill få en stunds avkoppling samtidigt som du får en uppfräschning av huden. Produkterna i behandlingen skräddarsys efter dina behov.
Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, AHA - peeling, massage, mask och avslutande produkter efter din huds behov

Djuprengörande Ansiktsbehandling - 70 minuter 795:-

En ansiktsbehandling till dig som önskar en djuprengöring med ånga och portömning. Produkterna i behandlingen skräddarsys efter dina behov.
Behandlingen innehåller dubbelrengöring, hudanalys, AHA - peeling, ånga och portömning, massage, mask och avslutande produkter efter din huds behov

Ansiktsbehandling SkinActive - 50 minuter 795:-

En Anti-Age behandling med NeoStratas mycket aktiva och effektiva produktserie SkinActive som innehåller bland annat det patenterade NeoGlukosaminet som hjälper till att öka produktionen av hyaluronsyra i huden. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, AHA - peeling, massage, mask och avslutande produkter med SkinActive serien.
(OBS! har du en känslig hud rekommenderar vi att du testar den vanliga ansiktsbehandlingen först)

Ansiktsbehandling Acne - 60 minuter 645:-

En ansiktsbehandling till dig som har problem med en fetare och acnebenägen hud där vi jobbar med passande produkter från NeoStrata.
Behandlingen innehåller dubbelrengöring, hudanalys, AHA - peeling, ånga och portömning, mask samt avslutande produkter efter din huds behov

Hudkonsultation - 20 minuter 195:-

Vi tittar vilken hudtyp och hudtillstånd du har där du samtidigt får kunskap om hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt. Du kommer även få med dig produktrekommendationer från NeoStrata.
Denna passar även dig som har funderingar på en kemisk peeling där vi går igenom vad som passar dig bäst.