Neostrata PDF Skriv ut E-postadress

Neostrata Hudvårdsbehandlingar
Utvecklat av läkare, för läkare och Din hud!

Två av världens främsta hudvårdsforskare professorerna dr Eugene van Scott och dr Ruey Yu började sin forskning för över 40 år sedan i USA. Deras ambition var att finna hjälp åt olika hudsjukdomar. De lyckades finna denna hjälp och lindring till hudproblem som Akne, Rosacea, Ichtyosis, Atopiskt eksem etc. Men de lyckades också i sin forskning att utveckla produkter som motverkar och minimerar fina linjer och rynkor. De har idag över 120 patent. Ett patent innebär att ingen har gjort denna upptäckt tidigare, och ingen får kopiera det. Alltså är det unika produkter som de båda professorerna tillsammans med sitt stora forskarteam har utvecklat. Vi erbjuder deras fantastiska produkter. NeoStrata – professionell, medicinsk hudvård som Du endast finner på kliniker med läkare.

NeoStratas produkter ger mer än bara hudvård.

NeoStrata hudvårdsserie består av produkter som innehåller alfahydroxisyror (AHA), polyhydroxisyror (PHA) och bionic PHA – ämnen som man kunnat bevisa kliniskt förbättrar de synliga tecknen på åldrande, som exempelvis:
- För tidigt åldrad hy/solskadad hy
- Torr, glåmig och uttorkad hud.
- Fina linjer och rynkor
- Pigmentfläckar
- Akne/fet hy som är benägen att få finnar.

Kliniska studier har visat att när NeoStratas produkter används enligt anvisningarna får hyn slätare struktur, ser sundare ut och får ny utstrålning, samtidigt som fina linjer och rynkor blir mindre framträdande. NeoStratas produkter finns i ett stort antal utföranden som passar alla hudtyper och åldrar. De är testade och rekommenderas av dermatologer. Produkterna är inte testade på djur.

NeoStrata – världsledande inom hudvård med AHA och PHA

NeoStrata fortsätter att leda utvecklingen i branschen genom sina nya fantastiska forskningsresultat; PHA och lactobionic acid.

Med PHA och lactobionic acid har NeoStrata revolutionerat hudvården med naturliga ämnen som är minst lika effektiva som AHA, men som inte irriterar huden, även om patienten har känslig hud.

Vad kan NeoStrata göra för Dig och Din hud?

NeoStrata kan:
- Motverka och minimera fina linjer och rynkor.
- Hjälpa mot acne, fet och oren hud.
- Hjälpa mot rosacea.
- Minimera pigmentförändringar.
- Hjälpa mot torr hud.
- Hjälpa mot seborroisk eksem.
- Hjälpa mot nagelproblem.
- Minimera mörka ringar runt ögonen.

NeoStrata kan hjälpa mot detta. Och mycket mer! Din hud behöver NeoStrata!

NeoStrata-peeling Hudvårdsbehandling

Professionell peeling tar bort de torra hudcellerna på ytan som gör att huden ser grå och trist ut.

Går ned i huden och ger den nytt liv, så att huden blir fräsch och ungdomlig!

All hud mår bra av en professionell peeling på kliniken. Din hud blir fräsch och får nytt liv!

Vi har olika styrkor på Peeling, vilka vi anpassar till Din hudtyp och hudens behov. Vi kan hjälpa många med ”problemhud”, men det är också mycket förnuftigt och effektivt att Peela ”vanlig” hud. Det finns vetenskapliga dokumentationer på att det verkligen fungerar!

Behandlingen tar ca 30 minuter.

Vi rekommenderar att Du börjar med en serie Peelingbehandlingar med kortare intervall och sedan bevarar Du det fina resultatet med Peelingbehandling ca. varannan månad.

Peeling här på Emdekliniken och regelbundet bruk av NeoStrata hudvårdsprodukter morgon och kväll hemma är det bästa Din hud kan få för att hålla sig ungdomlig och fräsch! Länge, länge. Din hud förtjänar NeoStrata hudvård!