RESTYLANE PDF Skriv ut E-postadress

FILLERS

Fillers används för utfyllnad av rynkor och veck. Det är perfekt för dom nasolabiala vecken mellan näsa och mungipan, för glabella dvs argvecket mellan ögonen samt för att vinkla upp mungiporna. Det är även mycket uppskattat som utfyllnad av läpparna. Sammanfattningsvis kan man säga att de rynkor som finns när man är helt avslappnad behandlas bäst med fillers, övriga rynkor kan behandling med Botox ge önskvärt resultat åt. Tillsammans med oss kommer vi gemensamt fram till vilken behandling som passar dig bäst.

Vi arbetar med Restylane som har utvecklats av svenska läkare och lanserades av det svenska företaget Q-Med 1996. Restylane består av hyaluronsyra, som är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår hud och har en stark vattenbindande förmåga, vilket ger volym till huden. Det säljs idag över hela världen och har lett till ett ökat välbefinnande för miljontals människor. Emdekliniken rekommenderar och använder Q-Meds Restylaneprodukter. Restylane finns i olika former men gemensamt för alla är att kroppen successivt bryter ner preparaten. Det innebär om du vill ha maximal effekt bör behandla dig kontinuerligt ett par gånger per år.

OM BEHANDLINGEN

Restylane injiceras med en mycket tunn nål in direkt under huden till önskat resultat har uppnåtts. Det kan sticka till och spänna lite under behandlingen och det finns möjlighet att få smärtstillande salva eller om du ska behandla läpparna, lokalbedövning som hos tandläkare, före behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN

Eftersom Restylane innehåller ett ämne som finns naturligt i kroppen är biverkningar och allergiska reaktioner mycket ovanliga. Det händer ibland att man får små stickblåmärken och en eventuell rodnad. Undantaget är behandling av läppar då man nästan alltid får en svullnad som kan sitta i lite längre, 2-5 dagar. Resultatet efter en Restylanebehandling syns omedelbart, och efter någon vecka har det naturliga ämnet anpassats i huden med ännu bättre resultat.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation eller bokning. För våra priser se här.