Restylane Vital PDF Skriv ut E-postadress


Restylane Vital ger föryngring på djupet. För ansikte, hals, dekolltage och ovansida händerna!

Restylane Vital ™ är en skönhetsbehandling som försiktigt och naturligt slätar ut huden från insidan. Restylane Vital är en genomskinlig gel bestående av hyaluronsyra, en naturlig substans som finns i all vävnad. Behandlingen ger långvariga, men inte permanenta, resultat.

Med Restylane har du kontroll över ditt eget utseende. Det tar fram det bästa hos dig – på ett naturligt sätt. När vi åldras förändras hudens kvalitet. Det beror dels på den biologiska klockan, dels på din livsstil, t.ex. hur mycket sol huden utsätts för. Kollagen och elastinfibrer bryts ner och kvalitén på hudens egen hyaluronsyra försämras. Det här syns i en försämrad elasticitet och mer ojämn och torrare hud. Krämer tar hand om huden på utsidan men Restylane Vital™ tar hand om din hud från insidan.

Restylane Vital injiceras i huden genom en tunn nål och i små portioner. Den stabiliserade hyaluronsyran i Restylane Vital återställer fuktbalansen i huden och förbättrar strukturen i huden.

För bästa resultat rekommenderar vi en behandling i månaden i tre månader. Därefter, för optimalt resultat, underhållsbehandling en gång i halvåret.

Nu till specialpris, en behandling 2 500:- (2 800:-) Betala för tre 6 500:- (8 400:-)